Home>Groepen>Groep 0/1

Hoihoi,
Wij zijn groep 0/1. Wij zijn een super gezellig groep en wij kunnen elkaar goed helpen. In onze klas komen nog meer kinderen, alle kinderen die 4 jaar worden dit schooljaar komen ook bij ons in de groep.
Wij doen van alles op school, we maken werkjes die passen bij het thema, we werken in de hoeken, we kiezen van het planbord, we gaan in de kring, we spelen buiten. We leren ook belangrijke dingen bijvoorbeeld: letters, cijfers, rijmen. Het allerbelangrijkste is dat we ons fijn voelen op school en dat we elkaar helpen. Dit kunnen we goed, daarom hebben wij een gezellige en leuke klas!
Lieve groetjes,
De kinderen van groep 0/1
Juf Marleen
Juf Kim