Home>Groepen>Groep 0/1>Kijkje in de klas

Kijkje in de klas

dinsdag 3 december 2019

Hallo wij zijn groep 0/1

Wij zijn dit jaar maar met 12 kinderen begonnen maar er komen steeds meer kinderen bij. In onze groep zitten nu al 18 kinderen en het is heel gezellig. We kunnen al heel goed werken en meedoen in de kring. Vooral liedjes zingen en dansen vinden we geweldig. In de klas hebben we nu het huis van sinterklaas en mogen ons daar verkleden en pakjes inpakken. Je moet dan heel goed kijken of het pakpapier wel groot genoeg is.

We zijn de afgelopen periode met de klas naar een voorstelling geweest over een reis rond de wereld. Dit was een toneelstuk met liedjes waaraan we mee konden doen. Dit vonden we erg leuk.

Ook hebben we een herfstwandeling gemaakt door het bos. Hierbij moesten we eikels, kastanjes, blaadjes enz. zoeken. Er gingen enkele vaders en moeders mee om ons te helpen. Zo hebben we alles kunnen vinden en veel over de herfst geleerd.

Groetjes van ons.