St. Egbertusschool
Home>Groepen>Groep 3

Groep 3

Hallo allemaal

Wij zitten nu al een paar weken in groep 3. En het is leuk joh.
We vonden het allemaal wel een beetje spannend in het begin.
We hebben in de eerste twee weken al vier letters geleerd.

De i-k-m-s.

Alle letters die wel leren sparen we in ons klik-klak-boekje. Het is een soort toverboekje, want van alle letters kunnen we steeds nieuwe woorden maken. We hebben ook al een letterpuzzeltocht gedaan door de hele school. Super leuk!

Zoem helpt ons heel goed met lezen en we hebben ook een leesvriendje in de klas. Dat is Duck.

Ook leren we schrijven, rekenen, Engels en nog veel meer. Als we 5 smileys hebben verdiend gaan we een spelletje spelen, kiezen in de klas of nog lekker even buiten spelen.

We zijn met 24 kinderen en we hebben 2 juffen. Juf Miranda is er op maandag en dinsdag en juf Karin is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Ook hebben we het hele jaar door extra hulp in de klas van vrijwilligers en stagiaires.

Op dit moment zijn we druk met de gouden weken. We hebben samen met de hele klas een puzzel gemaakt. Iedereen mocht 1 stukje van de puzzel maken en dat mogen we aan de hele school laten zien:

“Wij zijn allemaal uniek, net zoals deze puzzelstukjes. Maar samen zijn we groep 3 en horen we bij elkaar!”

We gaan er samen een gezellig schooljaar van maken.

Groetjes van groep 3.

Schoolreisje groep 3, 4 en 5

woensdag 29 mei 2019

De groepen 3, 4 en 5 zijn vandaag naar Drouwenerzand geweest. Na iets meer dan een uur in de bus waren we bij het park. De kinderen mochten de hele dag vrij door het park wandelen, zodat ze zelf konden

Lees verder >

Carnaval 2019

zondag 3 maart 2019

Vrijdag 1 maart was het eindelijk zover: Carnaval op de St. Egbertus. Wat kwamen alle kinderen prachtig en origineel verkleed op school. Even naar de klas en toen de muziek begon snel naar de gang voor de fantastische polonaise. En

Lees verder >