Home>Groepen>Groep 3

Hallo allemaal

Wij zitten nu al een paar weken in groep 3. En het is leuk joh.

We vonden het allemaal wel een beetje spannend in het begin.

We hebben al 6 letters geleerd:

De i-k-m-s-p en aa.

Alle letters die wel leren sparen we in ons klik-klak-boekje. Het is een soort toverboekje, want van alle letters kunnen we steeds nieuwe woorden maken.

We hebben ook al een letterpuzzeltocht gedaan door de hele school. Super leuk!

Zoem helpt ons heel goed met lezen.

Ook leren we schrijven, rekenen, Engels en nog veel meer. Als we 5 smileys hebben verdiend gaan we een spelletje spelen, kiezen in de klas of nog lekker even buiten spelen.

We zijn met 28 kinderen en we hebben 3 juffen. Juf Miranda is er op maandag en dinsdag en juf Karin is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Marieke is er 3 ochtenden.

Ook hebben we dit jaar een onderwijsassistent stagiaire, juf Noelia.

Op dit moment zijn we druk met de gouden weken. We gaan allemaal een bij knutselen.

Dit groepswerk mogen we aan de hele school laten zien:

“We horen er allemaal BIJ”.

We gaan er samen een gezellig schooljaar van maken.

Groetjes van groep 3.

Kijkje in de klas

maandag 18 november 2019

Hallo allemaal, We zitten al een poosje in groep 3. We zijn erg druk met leren lezen, schrijven en rekenen. We hebben al erg veel letters geleerd. We hebben ook veel tijd om spelend te leren: Namelijk met de nieuwe