Home>Groepen>Groep 3>Kijkje in de klas

Kijkje in de klas

maandag 18 november 2019

Hallo allemaal,

We zitten al een poosje in groep 3. We zijn erg druk met leren lezen, schrijven en rekenen. We hebben al erg veel letters geleerd. We hebben ook veel tijd om spelend te leren: Namelijk met de nieuwe Speelleeset van Veilig Leren Lezen. Dit zijn allemaal nieuwe leesspelletjes speciaal voor ons. Zo leren we nog beter de letters. Gaaf he.

Ook hebben we een poosje geleden op school met onze ouders allemaal leuke lees- en taalspelletjes gedaan.

Op maandag en woensdag hebben we gym van een vakleerkracht. We rennen, klimmen, klauteren en bewegen er dan lekker op los. En als we terug zijn in de klas met onze bezwete koppies willen we allemaal graag water drinken. Dan is het soms een file bij de kraan, maar dat maakt niks uit.

Hup, kleren aan en weer lekker verder met onze schooldag!

We kunnen in de klas ook punten verdienen. Op het digibord in de klas kunnen we elke dag met ons eigen monstertje punten verdienen. We hebben bedacht dat we gaan spelen op het Dahliaplein als er 25 punten zijn verdiend. Dit gaat ons vast lukken!

Op dit moment zijn we druk met Sinterklaas. We vinden het leuk dat de klas zo mooi versierd is. Sinterklaasmemory spelen we graag.

We hebben erg veel zin in 5 december en daarna op naar Kerst!

Groetjes

Groep 3.