Home>Groepen>Groep 4

Welkom op de groepspagina van groep 4

Wij zijn een gezellige groep met 25 kinderen. Op maandag t/m vrijdag krijgen wij les van juf Bo. Iedere woensdag t/m vrijdag is juf Tamar, de onderwijsassistent bij ons in de klas. We krijgen daarnaast ook nog veel hulp van vrijwilligers en stagiaires.

Wij slaan de handen ineen, voor een te gek schooljaar!

Op deze pagina willen we jullie laten zien wat wij allemaal leren en hoe leuk wij het hebben samen. Wij krijgen complimenten als we goed werken, luisteren en elkaar helpen. Deze complimenten kunnen we inwisselen voor een beloning! We mogen dan bijvoorbeeld even extra spelen, een ander plekje kiezen of een klusje doen voor de conciërges.
Dit jaar werken wij voor het eerst met de tablet (snappet). Dit gaat al heel goed en we vinden dit erg fijn. We kunnen hiermee dit schooljaar ook heel goed de tafels oefenen!

Liefs groep 4