Home>Groepen>Groep 5

Welkom op de pagina van groep 5
Wij zijn een gezellige en leuke groep met 24 leerlingen.
Op maandag, dinsdag en woensdag krijgen we les van juf Marloes en op donderdag en vrijdag van juf Jorieke. Juf Jorieke is er ook af en toe op de woensdag.
Juf Nicole is een onderwijsassistent en zij helpt ons op de maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag is er een stagiaire.
Dit jaar is heel bijzonder voor ons want we krijgen voor het eerst geschiedenis, aardrijkskunde en natuur/techniek. We zijn begonnen met de eerste lessen en we vinden dit super leuk.
Dus hard werken is iets wat we zeker veel gaan doen dit schooljaar. En verder besteden we ook veel aandacht aan hoe je met elkaar om moet gaan. Dit vinden we heel belangrijk.
Op deze pagina zullen we jullie laten zien wat dit jaar allemaal doen in groep 5.  Leuk dat jullie een kijkje komen nemen.

Kijkje in de klas

maandag 18 november 2019

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen bij groep 5. Deze hardwerkende en sportieve klas, heeft de afgelopen weken al veel gedaan en geleerd! We zijn begonnen met Aardrijkskunde, Geschiedenis en Natuur. Flink aan het oefenen met tafels. We hebben