Home>Groepen>Groep 6

Welkom op de groepspagina van groep 6!

Wij zijn een leuke groep met 28 leerlingen. Op maandag t/m vrijdag krijgen wij les van juf Bo en op de woensdag om de week van juf Rita. Daarnaast krijgen wij in de klas extra hulp van juf Jolanda, de onderwijsassistent. Op donderdag en vrijdag krijgen wij ook lessen van juf Wendele (LIO-er).

In groep 6 gaan we veel nieuwe dingen leren. Wij geven dit jaar bijvoorbeeld voor het eerst een spreekbeurt!
Daarnaast kunnen we ook leuke beloningen verdienen door goed te werken en fijn met elkaar om te gaan.

Wij bouwen samen aan een kei leuk schooljaar!

Groetjes van groep 6

Kijkje in de klas

donderdag 14 november 2019

Wat leuk dat jullie een kijkje willen nemen bij ons in de klas! We doen op dit moment veel leuke dingen om het leesplezier bij ons in de klas te vergroten. We maken een boekenlijn, met al onze favoriete boeken!