Home>Groepen>Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7

Wij zijn een leuke, enthousiaste groep met 21 kinderen. Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we les van juf Ester en op donderdag en vrijdag van juf Marion. Wij hebben op maandag en dinsdag een stagiaire, juf Berdien. Op donderdag en vrijdag hebben wij ook een stagiaire. Zij kunnen ons extra helpen en mogen ook zelf al lessen geven.
Wij werken met een digitaal beloningssysteem waarbij we veel punten kunnen verdienen. Deze kunnen we dan weer inruilen voor beloningen. Deze beloningen hebben we allemaal zelf bedacht. Zo kunnen we met 50 punten bijv. een pauze binnenblijven om samen met een maatje thee te gaan drinken, 10 minuten met een maatje eerder naar buiten of een kwartier vrij kiezen. Leuk hè?

Ook dit jaar werken wij weer op onze tablets met het programma ‘Snappet’. Wij proberen elke dag nieuwe doelen te behalen.
In de klas hangt ook een planbord. Hierop checken wij in en out. Op dit bord staan ook onze successen en onze doelen. Dit behandelen wij elke dag. Zo zorgen wij er samen voor dat wij weten wat er speelt en dat we onze doelen proberen te halen.

Houd onze pagina in de gaten voor meer leuke weetjes en foto’s.

Groetjes van groep 7!

Kijkje in de klas

maandag 18 november 2019

Wat leuk dat je even komt kijken op de pagina van groep 7! Wij zijn een groep van 21 kinderen. Op de maandag, dinsdag en de woensdag krijgen we les van juf Ester. Op de donderdag en de vrijdag is