Home>Groepen>Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7

Wij zijn een leuke, enthousiaste groep met 21 kinderen. Op maandag, dinsdag en woensdag hebben we les van juf Ester en op donderdag en vrijdag van juf Marion. Ook hebben wij dit jaar een stagiaire, meneer Daniël. Hij is aanwezig op donderdag en vrijdag en helpt ons o.a. met allerlei vakken. Op woensdag hebben wij hulp van juf Amy.
Wij werken met een digitaal beloningssysteem en we hebben samen beloningen bedacht. Voor bijvoorbeeld 50 punten mag een leerling zelf weten naast wie hij/zij een dag mag zitten. En ook mogen er bijv. bij 25 punten knuffels mee naar school.

Ook dit jaar werken wij weer op onze tablets met het programma ‘Snappet’. Wij proberen elke dag nieuwe doelen te behalen en proberen ons record met automatiseren te verbeteren.

Houd onze pagina in de gaten voor meer leuke weetjes en foto’s.

Groetjes van groep 7!