Home>Groepen>Groep 7>Kijkje in de klas

Kijkje in de klas

maandag 18 november 2019

Wat leuk dat je even komt kijken op de pagina van groep 7!
Wij zijn een groep van 21 kinderen. Op de maandag, dinsdag en de woensdag krijgen we les van juf Ester. Op de donderdag en de vrijdag is juf Marion er. Ook hebben we 2 stagiaires. Juf Berdien (maandag en dinsdag) en juf Melike (donderdag en vrijdag).

Ben je benieuwd wat wij allemaal op een dag doen?
We beginnen de dag vaak in onze schoolbieb. Hier lenen wij een boek en hier doen we dan ook een boekbespreking over. We proberen zo andere kinderen enthousiast te maken!
Na het lezen starten we altijd met rekenen. In groep 7 zijn we erg druk met breuken en procenten. Dit doen we al heel erg goed! Er zitten ook 7 kinderen op een eigen leerlijn. Zij groeien enorm de laatste tijd! Via Snappet kan de juf dan alles bekijken en ook gelijk goede uitleg geven.
Na de rekenles hebben we vaak taal en spelling. In groep 7 zijn we heel erg druk met de werkwoordspelling. Hierin wordt dus veel geoefend.
Natuurlijk hebben we ook nog hele leuke vakken. Knutselen, tekenen, gym (van meneer Eray!) en alle zaakvakken.

Wij zijn een erg leuke, hechte groep en proberen het allemaal erg goed te doen. We kunnen allemaal punten verdienen en deze kunnen we inleveren als we er genoeg hebben. Sommige kinderen hebben al punten ingeleverd en sommige kinderen sparen nog verder. Ook kunnen we punten verdienen met de hele groep. Hier gaan we echt voor!

Kom snel een keer terug op onze pagina. Dat vinden wij wel leuk!

Groetjes,

Alle kinderen uit groep 7!