Home>Groepen>Groep 8

Welkom bij groep 8

Wij zijn een gezellige en enthousiaste groep van 19 leerlingen.

Op maandag t/m woensdag krijgen we les van juf Marloes en op donderdag en vrijdag van juf Monique.
Voor ons is dit een heel bijzonder jaar want het is ons laatste jaar op de basisschool! Heel leuk, maar ook heel spannend.
Dit jaar zal dan ook in het teken staan van een keuze maken voor het voorgezet onderwijs. Om tot een goede keus te komen gaan we nog allerlei voortgezet onderwijs scholen bezoeken. Hier hebben we erg veel zin in.
Ook hebben we net het groep 8 kamp achter de rug. Dit was heel erg leuk.

Op deze pagina zullen we jullie laten zien wat wij allemaal doen in groep 8 dit schooljaar. Leuk dat jullie onze pagina bezoeken!

Groetjes groep 8

Carnaval 2019

zondag 3 maart 2019

Vrijdag 1 maart was het eindelijk zover: Carnaval op de St. Egbertus. Wat kwamen alle kinderen prachtig en origineel verkleed op school. Even naar de klas en toen de muziek begon snel naar de gang voor de fantastische polonaise. En