Home>Groepen>Groep 8>Schoolreisje 2019

Schoolreisje 2019

woensdag 29 mei 2019

Schoolreisje 2019

Vandaar zijn we naar het Outdoor Challenge Park geweest. Het laatste schoolreisje voor ons op de basisschool! We hebben ontzettend genoten van alle leuke activiteiten en wat hadden we geluk met het weer. We begonnen met een kompastocht, echt handig waren we hier niet in maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna gingen we steppen, dat was ontzettend gaaf! De derde activiteit was klimmen en wat durfden er veel naar het allerhoogste punt te gaan en daarna te abseilen. Na de lunch stonden er nog 3 activiteiten op het programma. Survivalen in combinatie met blaaspijpschieten, vlot bouwen en kanovaren. Tijdens het vlot bouwen hebben we ook nog lekker gezwommen. We hebben genoten van dit leuke en actieve schoolreisje!