Home>Nieuws>Staking 12 december

dinsdag 5 december 2017

Staking 12 december

Beste ouders en verzorgers,

Zoals vermeld in de nieuwsbrief van vorige week zouden we u informeren over de staking van 12 december. De vakbonden hebben aangegeven dat de staking doorgaat!
Dit betekent voor onze school dat er een aantal collega’s gaan staken en deze groepen dus geen les hebben:
De collega’s die gaan staken zijn:
– juf Marleen Fokkinga groep 1a
– juf Annamieke Groeneveld groep 1b
– juf Miranda ter Riet groep 3
– juf Rita Maathuis Ib-er
– juf Marion Voortman groep 5
– juf Judith Teggeler groep 6

De kinderen van deze groepen hebben dinsdag 12 december dus vrij. (groep 1a, groep 1b, groep 3, groep 5 en groep 6)

De kinderen van groep 2, groep 4, groep 7 en groep 8 moeten gewoon naar school. Deze leerkrachten gaan niet staken!

Wij zijn ons ervan bewust dat we een lastige situatie voor u creëren door deze staking. Helaas kunnen wij hier niets aan doen. Collega’s hebben het recht om te staken!
Wij hopen dat we u langs deze weg voldoende geïnformeerd hebben en dat u begrip heeft voor de situatie.