Home>Nieuws>Inspectiebezoek

Inspectiebezoek

dinsdag 2 april 2019

Inspectiebezoek

Zoals we u hadden meegedeeld is de inspectie voor onderwijs gisteren bij ons op school geweest. Zij hebben vier lessen bekeken en een gesprek gehad met een aantal leerlingen, de leerkrachten, de IB-er en de directie.
De onderdelen waarop we zijn beoordeeld zijn:

• didactisch handelen: (Hoe wordt er les gegeven en wat zijn de resultaten die de kinderen behalen?): Hiervoor hadden we een Goed
  • Kwaliteitscultuur: (De ontwikkeling van het onderwijs, hoe zorgen we ervoor dat de “kwaliteit” van de leerkrachten en de kinderen goed is en blijft. Er moet een cultuur zijn dat we ons willen blijven ontwikkelen.) Hierover was de inspectie erg positief. Ook voor dit onderdeel hadden we een Goed.

We zijn erg trots op deze mooie score. Samen zijn we tot dit resultaat gekomen!We hopen dat u samen met ons trots bent op dit mooie resultaat dat we als St. Egbertusschool hebben behaald.

De kinderen hebben vandaag allemaal een minitaartje gehad (cup cake met slagroom en smarties). Bekijk hier de foto’s.