Home>Nieuws>Rapport en oudergesprekken

Rapport en oudergesprekken

zaterdag 10 maart 2018

Rapport en oudergesprekken:

Op vrijdag 16 maart krijgen alle kinderen het rapport mee naar huis. Voor de kleuters is dit een map, waarin we werkjes verzamelen en voor de kinderen vanaf groep 3 is dit een schoolrapport met beoordelingen en cijfers. Dit rapport moet thuis ondertekend worden door de ouders en in de weken hierna weer op school worden ingeleverd. Ook de map van de kleuters moet weer worden ingeleverd op school, zodat we hem verder kunnen vullen.

In de week na het rapport zijn er oudergesprekken op school. De oudergesprekken zijn op maandag 19 maart en donderdag 22 maart. Voor de groepen 5 t/m 8 zijn dit weer oudergesprekken waar de kinderen bij aanwezig zijn. Dus eigenlijk zijn het ouder-kind gesprekken. De gesprekken duren allemaal 15 minuten.