Home>Nieuws>Schoolvoetbal groep 7 en 8

Schoolvoetbal groep 7 en 8

woensdag 3 april 2019

Schoolvoetbal groep 7 en 8

Wat een spanning vanmiddag bij ON. De meiden van de groepen 7 en 8 en de jongens van de groepen 7 en 8 moesten vandaag aan de slag. Na wekenlang goed te hebben getraind (elke dag een kwartier!), konden ze hun talenten laten zien. En dat hebben de andere scholen geweten ook! De meiden moesten zelfs penalty’s schieten om te bepalen wie de winnaar was. Helaas hebben ze dat nét niet gered! Ela (keepster) had nog wel een prachtige redding, maar het was jammer genoeg niet genoeg.

De jongens hebben het fantastisch gedaan! Wat een teamspel hebben zij laten zien, echt knap! Doelpunten werken makkelijk gemaakt, duels werden goed gewonnen en de keeper heeft veel tegengehouden. Helaas was er 1 team die net iets beter was dan onze jongens. Ze wisten dat ze al waren uitgeschakeld, maar hebben de laatste wedstrijd nog even een showtje gegeven. 5-1! Samenwerken en plezier stond vandaag voorop en dat hebben ze laten zien!
Wat een kanjers hebben wij toch op de Egbertusschool. Ouders, bedankt voor het aanmoedigen! Vader(s) meiden groep 7/8, bedankt voor het coachen!