Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
nieuwsbrief januari 2023
Schoolontbijt jeugdeducatiefonds:

Ook in de maand februari mogen wij nog een schoolontbijt aanbieden voor alle kinderen van de school. Het jeugdeducatiefonds blijft dit zeker nog een maand financieren.

Wij willen nogmaals vragen om hier gebruik van te maken. De kinderen kunnen ’s morgens om 8.00 uur in het wijkcentrum ontbijten en mogen hier ook een lunch maken voor school. Maak hier alstublieft gebruik van. Op deze manier kunt u thuis geld overhouden waar u andere boodschappen van kunt kopen.

Carnaval:

Op vrijdag 17 februari vieren we carnaval op school. De kinderen mogen deze dag allemaal verkleed op school komen. (dit hoeft dus niet) De schooltijden voor deze dag zijn van 8.15 uur tot 12.00 uur. Alle  kinderen hebben ’s middags dus vrij. Hoe de dag er verder uit zal zien volgt in een andere mail/brief.

Voortgang wijkcentrum:

Wij zijn bezig om twee lokalen binnen het wijkcentrum aan te passen. Er gaan de komende weken nog geen groepen naar het wijkcentrum, omdat er nog een aantal zaken afgerond moeten worden. We gaan de komende periode wel met kleine groepen kinderen werken in het wijkcentrum. Het wordt heel mooi en we zijn blij dat we hier gebruik van kunnen maken.

Studiedag maandag 20 februari:

Op maandag 20 februari hebben alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag voor de leerkrachten

Betaling ouderbijdrage:

Er zijn ouders die de ouderbijdrage voor hun kind(eren) voor dit schooljaar nog moeten betalen. Wij hopen dat u dit z.s.m. doet, want er zijn al veel kosten gemaakt voor dit schooljaar. De ouderbijdrage is bestemd voor activiteiten als Sinterklaas, Kerst, Pasen, laatste schooldag en natuurlijk het schoolreisje. U kunt de ouderbijdrage (€40,00 per kind) betalen door het geld over te maken op het rekeningnummer: NL85ABNA062.26.37.568  t.n.v. Oudercommissie Egbertusschool, onder vermelding van naam en achternaam en groep van uw kind(eren). Mocht u liever contant betalen dan kan dit alleen bij de directeur van de school (Myriam Weersink)

Mocht u problemen hebben met het betalen van de ouderbijdrage willen we u vragen om contact te leggen met de directie, zodat we een betaalregeling kunnen treffen.

St. Egbertusschool
Arendsboerweg 5
7601 BA Almelo

 

Directeur: Myriam Weersink

Telefoon: 0546 – 815 056
E-mail: egbertus@varietas.nl