Nieuws

Schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6

Vorige week was het schoolvoetbaltoernooi voor groep 5 en 6. Het was een hele sportieve, leuke middag. Beide teams zijn door naar de finales. ⚽️ 

20 maartLees verder
Graads en Gerdien

Vorige week gingen de leerlingen van groep 6 naar de bibliotheek en het Stadsmuseum in Almelo. We hebben geluisterd naar een verhaal over het dagelijks leven 100 jaar geleden. Ook mochten de leerlingen deze dagelijkse bezigheden zelf ervaren. Het was erg leuk en leerzaam. 

20 maartLees verder
Prijs typen 🏆

Wat een knappe prestatie!! Vorig jaar hebben Aleen en Arman typeles gevolgd bij ons op school. Dat ze snel konden typen, wisten we al, maar ze bleken zelfs bij de top 10 van heel Nederland te horen! Speciaal voor deze gelegenheid kwamen onze oud-leerlingen en juf Sabine Talsma van Het Typelokaal even weer terug naar onze school. Een onderscheiding en een cadeautje mochten natuurlijk niet ontbreken. Gefeliciteerd toppers!!

24 februariLees verder
The Masked Dancer 💃🏻

De weken voor carnaval krijgen de leerlingen in de groepen een aantal afleveringen te zien van ‘The Masked Dancer’. Vijf leerkrachten dansen verkleed op verschillende carnavalshits. Wie o wie zit er achter het masker? De leerlingen mogen dat deze week proberen te raden. 
De onthulling is vrijdag na de playbackshow in de gymzaal. 🎉 

13 februariLees verder
Lego Education

Lego is constructiemateriaal dat goed ingezet kan worden binnen het onderwijs. Zo draagt Lego bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de sociaal emotionele ontwikkeling, wordt de creativiteit van kinderen gestimuleerd, het probleemoplossend vermogen vergroot en leren kinderen instructies op te volgen. Daarom heeft ons bestuur het project 'Lego Education' aangeschaft. Onze school heeft de eer om hier als eerste school aan deel te nemen. De eerste les zit er op en was een groot succes! Op naar de volgende twee!

1 februariLees verder
Risk Factory

Groep 8 is naar Risk Factory geweest in Enschede. Tijdens dit bezoek hebben de leerlingen in nagebootste praktijksituaties (on)veiligheid ervaren en hebben ze geleerd hoe te handelen. Dit is gedaan met thema's als brandgevaar, risico's van internetgebruik, verkeersveiligheid en de effecten van groepsdruk. Het was een leerzame ochtend!

1 februariLees verder
Nieuwjaar ✨

Allereerst de beste wensen voor iedereen.

 

Vandaag mochten we weer naar school. Fijn om (bijna) iedereen vandaag weer te zien. Het zijn de zilveren weken, we besteden extra aandacht aan groepsvorming. 


9 januariLees verder
Advent

In de weken voor kerst starten we iedere maandagochtend met de Adventsviering in de gymzaal. 🕯️ 

12 decemberLees verder
Agenda
Week van de lentekriebels
20 maartLees verder
Studiedag (leerlingen vrij)
22 maartLees verder
Palmpasenstokken maken
31 maartLees verder
Palmzondag
2 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren