Nieuws

Groep 8 bezoekt een melkveebedrijf

Groep 8 is op bezoek geweest bij een melkveebedrijf. 

 

Ze hebben kennisgemaakt met de koeien, varkens, kippen, poezen, paarden en natuurlijk de boerin!

 

D.m.v. een soort escaperoom kwamen de kinderen erachter hoe alles werkt. 

 

Zo weten ze nu wat een pink is, hoe gevaarlijk blikjes zijn, wat er allemaal in een moestuin groeit en hoe een koe gemolken wordt. Natuurlijk hebben ze nog veel meer geleerd, want het was ontzettend leerzaam! 

Fancy Fair ๐ŸŽ‰

Vrijdag 10 juni is er een Fancy Fair bij ons op de St. Egbertusschool! We maken er een feestelijke middag van met allerlei verschillende activiteiten. ๐ŸŽ‰ Komt u ook?

Visles groep 8

Deze week hebben de kinderen van groep 8 een visles gehad. 's Ochtends in de klas allerlei interessante informatie over vissen en 's middags wierpen de kinderen zelf de hengel uit in het Goossenmaatspark. Wat een gave en leerzame dag! 

Witte donderdag/Pasen

Gisteren hebben we Pasen gevierd op school. In de klassen hebben we โ€˜s morgens allerlei leuke activiteiten gedaan en de lunch werd verzorgd door de OC. In de onderbouw (groep 1 t/m 3) werden de kinderen โ€˜s middags geschminkt en hebben ze eieren gezocht. In de bovenbouw (groep 4 t/m 8) hebben de leerlingen in gemixte groepen een puzzeltocht door de wijk gedaan. Het was een geslaagde dag.

 

Wij wensen iedereen een fijn Paasweekend ๐Ÿฃ 

15 aprilLees verder
Palmpasenstokken maken

Afgelopen vrijdag hebben we Palmpasenstokken gemaakt. Groep 7 en de ouders hebben ons allemaal goed geholpen. ๐Ÿฃ 

13 aprilLees verder
Schoolvoetbaltoernooi

Deze toppers hebben meegedaan met het schoolvoetbaltoernooi. Het was een sportieve en gezellige middag. 

5 aprilLees verder
Boerderijeducatie

Groep 3 en 4 hebben melkveebedrijf Werning in Almelo bezocht. Ze hebben geleerd waar ons voedsel vandaan komt en hoe het leven op de boerderij eruit ziet. Het was heel leuk en leerzaam. ๐Ÿ„ 

5 aprilLees verder
'De masked voorlezer'

Masked voorlezer.png

 

Vandaag om half 9 hebben we in alle groepen de eerste aflevering van 'De masked voorlezer' bekeken. In gaan al veel namen in de rondte, wat denkt u? Bekijk hier aflevering 1. Volgende week in aflevering 2 volgen er meer hints.

 

 

 

7 oktoberLees verder
Agenda
Avondvierdaagse
Textielweek
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren