Nieuws

Kinderboekenweek

We hebben tijdens de Kinderboekenweek veel extra (voor)gelezen en andere activiteiten gedaan rondom het thema Gi-ga-groen. 

 

Donderdag voor de herfstvakantie hebben we de Kinderboekenweek afgesloten. Tijdens deze afsluiting hebben de leerlingen ook verschillende activiteiten gedaan die bij het thema Gi-ga-groen pasten. Ook moesten ze op zoek naar de vossen (juffen met een dierenmasker op). We hebben daarna de Kinderboekenweek met de hele school afgesloten in de gymzaal. Alle klassen kregen nog een mooie boek cadeau.

 

 

24 oktoberLees verder
Kamp groep 8

Groep 8 is in september op kamp geweest, ze gingen naar Markelo.๐Ÿ•๏ธ Het was super! 

3 oktoberLees verder
Afscheid groep 8

Wat was het een fantastisch afscheid voor groep 8! Eerst een gave show voor alle ouders en daarna bleven de kinderen op school voor de 'Nacht van acht'. Vanmorgen hebben we onze toppers spetterend uitgezwaaid! Als aandenken hebben de kinderen een tasje gekregen met daarin een kleine attentie van elke groep. Ook mocht het jaarlijkse cadeau van de OC niet ontbreken. Lieve groep 8, we gaan jullie missen!! 

Type-examen

Deze toppers van groep 7 en 8 hebben vandaag allemaal hun typediploma gehaald. Gefeliciteerd!! 

Schoolreisje ๐ŸŽข

Vorige week zijn alle groepen op schoolreisje geweest. Groep 1 en 2 ging naar Megapret in Lievelde. Groep 3, 4 en 5 ging naar Duinen Zathe in Appelscha en groep 6, 7 en 8 ging naar Avonturenpark in Hellendoorn. Wat was het een leuke, geslaagde dag! 

Sportmiddag groep 7 en 8

Wat was het een sportieve middag! De kinderen hebben fanatiek en eerlijk gesport ๐Ÿ’ช. Hierdoor hebben beide groepen de Fair-Playprijs gewonnen! Gefeliciteerd!

Groep 8 bezoekt een melkveebedrijf

Groep 8 is op bezoek geweest bij een melkveebedrijf. 

 

Ze hebben kennisgemaakt met de koeien, varkens, kippen, poezen, paarden en natuurlijk de boerin!

 

D.m.v. een soort escaperoom kwamen de kinderen erachter hoe alles werkt. 

 

Zo weten ze nu wat een pink is, hoe gevaarlijk blikjes zijn, wat er allemaal in een moestuin groeit en hoe een koe gemolken wordt. Natuurlijk hebben ze nog veel meer geleerd, want het was ontzettend leerzaam! 

Fancy Fair ๐ŸŽ‰

Vrijdag 10 juni is er een Fancy Fair bij ons op de St. Egbertusschool! We maken er een feestelijke middag van met allerlei verschillende activiteiten. ๐ŸŽ‰ Komt u ook?

Agenda
Sinterklaas op school
2 decemberLees verder
Sinterklaas
5 decemberLees verder
Kinderen 12.00 vrij ('s avonds kerstviering op school)
22 decemberLees verder
Nieuwsbrief
22 decemberLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren