Nieuws

Kamp groep 8

Deze week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. We hebben veel leuke dingen gedaan, zoals bowlen, zwemmen, midgetgolfen en lekker spelen rondom de kampeerboerderij en in het bos. Het weer was geweldig! Dat was echt een mazzeltje. 

De kinderen en de kampleiding kunnen terugkijken op een heel geslaagd kamp! 

18 septemberLees verder
Start schooljaar 2020-2021

Afgelopen maandag (17 augustus) mochten we alle kinderen van de Egbertusschool weer verwelkomen bij ons op school. Wat fijn om iedereen weer te zien na de zomervakantie.

De eerste 4 weken van het schooljaar zijn 'De Gouden Weken'. Tijdens deze periode werken we aan het groepsgevoel en aan een goede sfeer in de groep. In de school hangen gouden vlaggetjes, we maken een groepswerk en we doen activiteiten om aan het groepsgevoel te werken. 

 

19 augustusLees verder
Buiten gymles

De leerlingen hebben het geluk dat onze gymmeester Eray nu de gymlessen in deze periode buiten geeft.  Iedere week hebben de groepen les op het grasveld bij onze school. Ze kunnen hier dan lekker even samen bewegen!

8 juni naar school

Vanaf maandag 11 mei mochten de kinderen weer halve dagen naar school. Wat houdt iedereen zich goed aan de afspraken, dat is erg fijn. Groot compliment voor alle ouders en kinderen!

Vanaf 8 juni mogen alle basisscholen weer helemaal open, tenzij blijkt dat het onverantwoord is. Alle kinderen gaan dan weer volledig naar school. We kijken er naar uit om alle kinderen in de klas straks weer samen te zien! 

Onthulling borden gedragsregels

Vandaag hebben we met een feestelijke opening de nieuwe borden onthuld voor de gedragsregels op school. Er hangen verschillende borden in de klassen, in de gangen, de wc’s en op het schoolplein. 

4 maartLees verder
Carnaval

Vandaag hebben we carnaval gevierd op school, het was een fantastisch feest! De school was prachtig versierd door de oudercommissie en de kinderen waren mooi verkleed. Het was een geslaagde dag met leuke optredens! Fijne vakantie allemaal!

 
14 februariLees verder
Agenda
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren