Gym

De kleuters gymmen in hun eigen kleding (de trui en jurk/rok wordt uitgetrokken). Zij hebben gymschoenen nodig, liefst instappers zonder veters of schoenen met klittenband, voorzien van naam. Deze blijven het hele jaar op school. Wilt u na de vakantie controleren of de maat nog klopt? De oudere kinderen hebben gymkleren nodig. Voor de meisjes kan dit in een turnpakje of korte broek met T- shirt en gymschoenen. Voor de jongens is een korte broek met T- shirt en gymschoenen de kleding. De gymschoenen mogen niet op straat gedragen zijn i.v.m. de hygiƫne. Ook moet door de kinderen vanaf groep 4 een handdoek mee genomen worden i.v.m. douchen/ wassen na de les. Wij stimuleren de kinderen om te douchen na de gymles. Als kinderen om bijvoorbeeld medische redenen niet mee kunnen doen met de gymles, moet u dit schriftelijk of telefonisch laten weten aan de leerkracht van uw kind.